Aventyr in Sydney

Snart ar vara dagar i storstaden Sydney slut, imorgon kvall aker vi vidare uppat langst ostkusten med 2 andra tjejer fran gruppen. Vi ska forsoka soka lite jobb nu, vilket inte ska vara det enklaste vad det ryktas, men men.

Mer om vistelsen i Sydney:

Torsdag: vi var forst pa mote pa Work and travels kontor. De pumpade oss med information under ca 2 timmar. Jag kommer inte ens ihag en tredjedel tror jag. Efter det gick jag och Hanna pa en rundtur och sag de sevardigheter som man maste se i Sydney: harbor bridge, Oprahuset och The Royal botanic garden. Efter en "liten" promenad pa ca 5 timmare var vi tillbaka.

Fredag: Eftersom det var sol och 25 grader passade vi pa att aka till den kanda Bondibeach. I solen var det stekhett, men vattnet var iskallt. Efter att ha trottnat pa att ligga och sola gick vi langst stranden upp pa ett par klippor. Mkt fint!

Lordag: Idag har det varit fulla planer med att fixa busskort och hostel. Sedan besokte vi Akvariumet. Det ar precis som det later, en massa fiskar i akvarium. Ikvall har det varit fullt upp med att packa infor morgondagen. Men vi passade pa att bada och basta i hostelets pool avdelning. Nice!

Lite bilder:
image6
Jag och Harbour brige

image7
Bondibeach

image9
Oprahuset

image10
Ett gigantiskt trad i The royal botanic garden.

Sydney ar en stad med 4 miljoner invanare, vilket inte marks! Det ar ingen stress overhuvudtaget, inte alls likt stamningen i Stockholm. Stressa ner dar hemma!


Kommentarer
Postat av: Jeannie

åååhh ge mig sooool!
du verkar ha det skönt där borta iaf =)
hoppas ni hittar något jobb! puss

2007-09-30 @ 00:16:22
Postat av: Johanna McD

Hej gumman! Åh, så synd att jag inte hann säga hejdå till dig, men önskar dig all lycka på resan. Längtar tillbaka skitmycket när man ser bilderna, så njut! Hoppas du kommer vara i Sydney lite mer för det finns mycket mer att erfara än bara operahuset och det. Många kramar, ta hand om dig nu.
Johanna

2007-09-30 @ 18:41:28
URL: http://johannahillerbrandrune.blogg.se
Postat av: Lina

Åh, fan vad sugen man blev på att åka dit plötsligt! Hihi, lycka till med jobbletandet!
Take care
ps. Såg du några snygga surfkillar på Bondi? ;)

2007-09-30 @ 22:14:02
URL: http://linagothlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0