Last days in Paradise

Sista dagarna med bilen sa tog vi oss upp for ostkusten av USA. Stannade bl.a. till i Charleston dar de har mycket historia fran inbordeskriget.
I Washington DC lamnade vi var alskade hyrbil. Vara dagar med falsksang till Lady Gaga och fagel Roger var nu tyvarr slut. Dags att leva det riktiga backpackerlivet igen med vaskan pa ryggen, som nu, pa nagot konstigt satt var X antal kilo tyngre an i borjan av resan. Vi har gillat outlets... 

Vi couchsurfade i Washington DC och bodde hemma hos Jordan i hans ungkarlslya. Washington var tyvarr inte sa mycket mer an vita huset, som inte ar sa stort som man kanske kan tro. Vi stannade bara 3 natter, och akte istallet vidare till "the big apple", New York. Planering ar inte alltid min och Hannas starkaste, vilket vi far lida av ibland. Eftersom vi inte bokat nagot boende, sa hamnade vi pa ett sk hostel i ett spansktalande omrade i Queens, kandes som att jag var tillbaka i centralamerika. De hade bara en sang, sa vi fick dela overslafen pa en vaningsang bakom ett rott skynke. Dagen efter fick vi varsin sang..
Efter tva dagar i Jamica town flyttade vi istallet till ett hostel i Harlem.
Vi kollade in alla sightseeing, sag Mamma mia pa broadway, stod i ko 2,5 timmer for att komma pa baten till frihetsgudinnan osv.

Vi hade nagra dagar kvar innan det var dags att ta flyget hem till Sverige. Eftersom ingen av oss ar sarskillt intresserade av storstader eller ga runt och kolla pa fina byggnader. Sa bestammde vi oss for att aka tillbaka till vart favoritstalle i USA, Key West! Sa vi spenderar vara sista dagar i solen med underbara manniskor i paradiset. En perfekt avslutning pa resan. Igar kvall var vi ute med Jamie's bat, sag vilda delfiner simma 4 meter fran baten. Sedan stannade vi till pa ett grunt stalle, hoppade i det badkarsvarma vattnet och drack ol i solnedgangen.
Ikvall blir det Sloshball och imorgon blir det snorkling. Pa sondag aker vi hem till Sverige igen...


Josefin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0