Ris, kyckling och bonor

Manga hade rekommenderat oss till Semuc champey i Guatemala. Vilket beskrivs som den vackraste platsen i hela Guatemala. Visst, det var jatte fint, men vi har tyvarr kommit till den punkten i vart resande dar det inte riktigt racker med att nagot ar vackert. For vi har sett sa manga fina platser nu. Det maste handa nagot mer. Det har varit for lite adrenalin grejer helt enkelt. Hoppas pa mer i USA.

Vi befinner oss nu i Flores, en litet turiststalle dar manga bor for att besoka Tikal, "the mother of ruins". En plats med manga mayaruiner. Imponerande hur de har kunnat byggt dessa byggnader pa den tiden.
Vi spenderade nagra extra dagar har och gjorde absaling och hyrde hastar (igen). Vi anordnade var hastridning genom en turisbyra, men det blev ganska misslyckat. For vi fick en gravid hast, och en hingst... Vi vagrade att rida pa dessa hastar och fick pengarna tillbaka. Eftersom vi redan var pa on sa kollade vi runt, och hittade ett par hastar som gick losa. Fragade en pojke vems de var, och han gav oss vagbeskrivningen till deras hus. Sa vi fragde helt enkelt om vi fick hyra deras hastar for morgondagen. Vi fick rida en hel dag, och de fick 100 kr per hast, bada parterna blev nojda.

Var tid i Guatemala slutar imorgon da vi reser till Belize. Ska tillbringa nagra dagar ute pa ett par oar utanfor Belize city, dar varldens andra storsta barriarrev ligger.



Hanna laste i var Lonely planet guidebok igar och fann detta: "Rice, chicken and beans - learn to love this dish".
Jag har forsokt i 2 mander nu, det gar inte! Jag kan inte komma pa nagot trakigare att ata, och detta ater de 2-3 ganger om dagen. Det har gatt sa langt att man nastan hellre ar hungrig...





Har ska jag dyka om nagra dagar, i "The blue hole "som det kallas, nice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0