Canyon Swing

Antligen framme i Queenstown, som har blivit framrostad som varldens aventyrsstad. Har handlar det for mig mest om att testa mina egna granser. Vad klarar jag av, och vad jag inte klarar av att gora.

Efter ca 1 timme i Queenstown var det dags for en av mina tva stora provningar. Namligen Canyon swing, vilket har blivit framrostat som den basta aktivitet att gora i hela Nya Zeeland. Canyon swing kan forklaras som en stor gunga. Fast ca 2000 ganger sa stor. Det borjar med ett fritt fall i 60 meter innan man svingas genom klipporna. Eftersom jag ska gora bungy jump:et framlanges, sa valde jag att hoppa baklanges denna gang. Det var jag och en kille fran bussen som skulle gora det samma tid, men han backade ur, fegisen! Haha. 

Kopte DVD:n fran turen. Se och skratta, for det ar en grymt nervos och radd Josefin som star pa kanten! Tror fan aldrig jag har varit sa nervos nagonsin! Det kanske inte syns, men jag skakade nar jag stog med halarna utanfor kanten. Killarna som halde i aktiviteten var helt grymma, men inte alltfor snalla alla ganger, haha!

Jag ser verkligen inte fram emot bungy jump:et imorn! tror jag kommer vara annu raddare da. Men jag har betalat for skiten redan sa jag maste gora det! Imorn har jag i alla fall lite stod fran nagra fran bussen, skont!

Klicka pa lanken nedanfor!
http://www.youtube.com/watch?v=qCbEcXQRH_s

Kommentarer
Postat av: Anonym

Asså, du är fan helt jävla galen Josefin.
jag mådde fan illa bara av att se dig där på kanten.. fy faaan. haha.

2008-03-17 @ 11:17:23
URL: http://linagothlin.blogg.se
Postat av: Elin Karlsson

WOW Att du vågade Josse!! Det där skulle jag aldrig klara. Hur mådde du efter det där?

2008-03-17 @ 22:39:53
Postat av: jeannie

oooh fan josse du e så grym! har läst dem senaste inläggen i nya zeeland o varje gång man tror att du har "nått gränsen" så kommer du med någonting ännu mer "dangerous".. fan du är så grym ju!

även om jag inte kan gå in på youtube.com (befinner mig i Kina just nu ju, så efter "Tibet-händelsen" har de stängt av youtube bland annat :S) men jag kan nog föreställa mig!

efter bungyjump-imorgon... säg någonting du INTE har gjort? :)

PUSS/jeannie

2008-03-20 @ 15:46:17
URL: http://LivingInBeijing.blogg.se
Postat av: Jenny Thuresson

Josse för faan ;) Haaha de pirrade som faan i min mage när jag såg videon :P
*stolt över dig* ;) haaha

2008-03-21 @ 13:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0