God jul!

Julen firade vi i en liten stad som heter Mission Beach, vart sista stopp innan Carins. Har kommer ne kort resume av varan jul:

Julafton
Vi borjade var julafton med att ata frukost pa stranden, riktigt mysigt! Eftersom det bara ar jul en gang om aret hade vi dagen till ara kostat pa oss baguetter och ost, nagot vi inte atit manga ganger under dessa tre manader. Smakade smaskens!

Jag hade under natten fatt en fin julklapp, namligen "bed bug bites". den ohyra som vi fick med oss fran baten alltsa, mindre kul. Vi aggnade eftermiddagen at att torktumla alla vara klader och la ut resten av vara grejer i svarta soppsackar i solen for att krypen och des agg skulle do. Inr\te riktigt vad vi hade tankt att gora pa julafton, men vi blev tvugna.

Senare under dagen fick vi besok av tva tjejer som vi traffade pa seglingen som kom och firade lite svensk jul med oss, Traditionell julmat ar inget for oss, utan vi at kycklingfile, klyftpotatis och sas istallet. Mycket godare om du fragar mig! Nar vi var pa IKEA sa kopte vi julmust som voi drack nu till julmiddageb. Jag har slapat omkring pa dne i en manads tid, och det var vall vart det.

Vi hade kopt varsin julklapp till varandra. Det ar lustigt att man kan bli glad for sa lite, nar man ar van vid att fa jatte manga paket. Man glads at det lilla har nere, vilket kanns som en nyttig erfarenhet!


Juldagen
Australienarna firar jul den 25 sa vi har fatt fira jul tva ganger. De bjod pa frukost pa hostelet, agg, bacon, korv och vita bonor, och ol att dricka till frukosten. Kanndes lite konstigt, men varfor inte? Vi blev aven bjudna pa lite australiensk jullunch.

Vi har inte direkt haft nagon julstammning har nere, utan det har lite kannts som vilken dags som helst. Men vi har firat en annorlunda jul, och det har varit trevligt!

Jag hoppas ni dar hemma har haft en underbar jul!



God jul och Gott nytt ar onskar Josefin fran ett Varmt Australien

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0