Hanoi och Halong bay

Jag har varit lite upptagen med att ha semester de senaste två veckorna, ursäktar för den dåliga uppdateringen. I skrivande stund sitter jag och väntar på att åka till flygplatsen, vilket ger mig ett bra tillfälle att berätta om detta fantastiska land: Vietnam!

Med tåg och sedan buss kom vi till slut fram till Hanoi. Små gator och gränder fulla utav mopeder. Trafiken är helt galen! Vissa gånger fick vi bokstavligen klättra över mopederna för att komma till andra sidan. Vi bokade direkt en dagstur till Halong bay. Otroligt vackert! Mycket likt Yangshou i Kina. (Ledsen Vietnam, men måste säga att Yangshou var vackrare).








Josefin


Good bye teacher, good bye teacher...

Tiden som Engelsklärare i Kina är över. Nu sitter jag och väntar på att vi ska gå och äta en sista middag tillsammans. Senare ikväll tar vi nattåget till Nanning för att ordna visum, på tisdag åker vi till Vietnam.


Det har varit en fantastik tid här i Foshan, men jag är nu redo för nya äventyr. Är väldigt excited över att få åka till Vietnam!

Tänkte visa er några bilder från min sista morgon med Kindergarten.








Paul tror att jag pratar flytande kinesiska, och tittar bara på mig konstigt när jag säger: "bu ming bai" (jag förstår inte)



Nursery kidsen.





Det enda jag har hört denna lilla pojke säga är: "good bye teacher!" Annars säger han aldrig någonting, vill aldrig vara med och leka, men han har alltid ett litet finurligt leende på läpparna, precis som att han har gjort något busigt.



Josefin


RSS 2.0