One more week in paradise

Jag tankte forsoka uppdatera lite om livet i Corrow. Har vall inte hant allt for mycket spannande, men nagot finns nog att beratta.

Forra lordagen spelade pojkarna hemma match, och sjalvklart var hela Corrow nere och tittade, inkl vi. Marcus (kocken) fick en brilljant ide att vi skulle ta med oss en "sang" ner till matchen. Vi slangde upp en madrass, tacke och en massa kuddar upp pa bilflaket, dar vi sedan satt och myste i solen med varsin cider i handen och kollade pa matchen. Killarna vann for ovrigt matchen.
Varannan helg da killarna spelar hemma match sa ar det fest i klubblokalen. Vilket betyder att det ar ingen i baren hos oss. Detta betyder att vi far stanga tidigt och joina festen. Vilket vi inte tackar nej till! Haha. Riktigt kul kvall.

Pa sondagen kom det en ny tjej till oss som ska ersatta Hanna nar hon aker. Mariana heter hon. Nar jag forst sag henne sa snurrade tankarna i mitt huvud vart jag hade sett henne forut. Till slut kom jag pa att vi hade bott pa samma hostel i Perth ca 1,5 manad tidigare. Valdigt lustigt.
Samma sak har hant ett par ganger tidigare faktiskt. I Queenstown pa nya zeeland traffade jag en tjej som var med i var grupp nar vi var pa Fraiser Island. Och i Perth stotte jag ihop med en kille som jag delade rum med i Christchurts. Varlden ar bra liten.

Hanna lamnade Corrow igar for att sakta men sakert borja sin resa hem. Det blev ett tarfyllt hej da nar vi lamnade av henne vid bussen. Vi har rest ihopp sa lange, sa det kanns jatte konstigt att hon har akt och ar pavag hem. Men vi ses nar jag komme rhem sen. Efter att ha rest i Australien har vi insett att de 16 mil som ar mellan oss ar ingenting! HAr kan de aka 16 mil for att fa en bra pizza liksom, haha.
Jag stannar har i ca 5 veckor till innan jag reser vidare. Trivs grymt bra har sa jag har inget emot att stanna ett par veckor till.
image102

Fran vanster: Hanna, Marcus, Scotty, jag och sist Ted



RSS 2.0