Dag: 323

Imorgon aker jag HEM! Hem hem hem!

Manga fragar hur det kanns att nu aka hem efter sa lang tid. Och jag trodde aldrig att jag skulle saga detta, men det kanns jatte bra! Nar jag lamnade Coorow for 8 veckor sedan hade jag angest. Jag skulle ju snart aka hem! Men nu efter efter 8 veckor med vaskan pa ryggen, sa har jag insett att jag ar ratt trott pa sjalva resandet. Sa det ska bli jatte skont att aka hem imorgon.
Jag kommer troligtvis tycka det ar jatte trakigt hemma efter en vecka. Men just nu vill jag bara satta mig pa planet till stockholm.

De sista dagarna har vi solat, badat och shoppat. Var och skot pistol en kort stund. Frant! Har shoppat ganska mycket. Ganska for mycket skulle nog vissa tycka, haha.

Hela resan har varit helt underbar, verkligen! Jag ar sa grymt glad att jag tog chansen och akte! Nar jag bokade min resa hade jag inget resesallskap alls och visste inte riktigt vad som vantade. Nu, nastan ett ar senare, sa har jag fatt vanner for livet over hela jorklotet, och minnen och upplevelser i bagaget, som jag aldrig skulle ha fatt pa hemmaplan.
Ar du sugen pa att ge dig ivag? Boka resan! Du kommer inte att angra dig, tro mig!

Slut pa bloggandet for denna gang! Vill bara saga tack for er som har last! Far samtidigt be om ursakt for att kvaliten pa spraket inte alltid har varit den basta. Oftast har jag varit skitstressad da jag val har skrivit. I mina planer sa har jag tankt att ge mig ut pa en tripp i var igen, sa tar nog upp bloggen da!

                                                                                                                                                                                             

Tack for mig!

Josefin

No money? No Honey...

Sa har vi nu landat i Phuket. Oj vad dessa veckor i Thailand har gatt fort! Helt sjukt!
Taxi chaufforen som korde oss in fran Phuket stad till Patong beach undrade hur lange vi skulle stanna i Patong. En vecka svarade vi. "Oj oj..." sa han och skackade pa huvudet. Patong var altsa inget stalle han gillade, haha. An sa lange gillar vi i alla fall laget.

Forsta dagen testade vi strandlivet, och det blev godkant! Vi var aven pa bio. Andra gangen under hela denna resa! Lyx med andra ord.
Igar och idag har det varit ratt daligt vader och rod flagga nere vid stranden, vilket betyder att man inte far bada. Vi har darfor agnat oss at shopping istallet. Maste saga att jag ar grymt trott pa att ga i affarer nu. Sa hoppas pa solsken imorn! Igar gick vi pa oljemassage efter en laaang shopping dag. Valfortjant!

Jag har inge annat speciellt annats spannande eller roligt att beratta. Jag har en dalig ovana att komma pa allt roligt nar jag val har publicerat ett inlagg. En mindre rolig sak ar att min kara kamera har gatt sonder for andra gangen under resan. Inte bra att ha med sig den till stranden! Tur att jag har en telefon som tar bra bilder.

1 vecka kvar idag mina vanner. 1 vecka.... !

Scuba diving

Idag har vi varit ute och dykt. Det var grymt bra! Vi fick bl.a. se en stor skoldpadda som at nagot fran botten. Den brydde sig inte ett dugg om att det var 5 personer pa 1,5 meters avstand som imponerat studerade den.

Efter att jag dok forsta gangen i Australien sa var jag inte riktigt saker pa om jag skulle ta ett dykarcert eller inte i framtiden, men nu ar jag overtygad. Men jag har bestamt mig for att spara den aktiviteten till nasta resa. Jag har gjort saaa manga andra saker under denna resa, sa jag har bestamt mig for att spara nagot tills nasta gang det ar dags att ge sig ut i varlden igen.

Imorn drar vi till vars sista destination i Thailand, Phuket. Ska tillbringa den sista veckan i Thailand dar innan det ar tillbaka till Kula Lumpur som galler, och sedan hem! Nu ar det bara 1,5 vecka kvar innan jag ar hemma igen!

RSS 2.0